Jan 10, 2013, 7:29 PM

Ще откриеш ли за мен пустинно цвете... 

  Poetry » Love
666 0 6

Ще ме стоплиш ли навън, когато е студено?

Ще рисуваш ли за мен, звезди  във тъмнината?

Приютил сърцето наранено,

ще изтриеш ли завинаги от него самотата? 

 

Ще тръгнеш ли с мен по непознати пътища?

Ще откъснеш ли парченце от Луната?

Прегърнал мен от порива на вятъра,

ще отпиеш ли от болката в душата?... 

 

Ще откриеш ли за мен пустинно цвете,

в приказна  любов за нас да разцъфти?...

Ще ме понесеш ли на ръцете си,

към други, по-красиви светове?... 

 

 

10.01.2013г.


© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??