Aug 15, 2008, 3:25 PM

Ще отмине веселото лято 

  Poetry » Other
777 0 21

Ще отмине веселото лято.

Листите ще пожълтеят.

В плавен, виртуозен танц

ще литнат към земята,

а небето мрачно ще чернее.

 

 

Нещо тъжно има в есента,

във отлитащите птици,

в лястовичите безброй ята,

които са накацали по жиците.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??