15.08.2008 г., 15:25 ч.

Ще отмине веселото лято 

  Поезия » Друга
730 0 21

Ще отмине веселото лято.

Листите ще пожълтеят.

В плавен, виртуозен танц

ще литнат към земята,

а небето мрачно ще чернее.

 

 

Нещо тъжно има в есента,

във отлитащите птици,

в лястовичите безброй ята,

които са накацали по жиците.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??