Nov 7, 2010, 7:01 PM

Ще плачем и ще си простим 

  Poetry » Love
1055 0 5

Късче  от лятото скрих в душата си

да ме топли през дългата зима,

с нежен спомен завих самотата си,

болката в  мен стана незрима.

 

Много мъка в сърцето ми има,

все сълзи  в очите ми парят

и не чакам да кажеш "любима",

топлината ми бавно изгаря.

 

Не чакам вече никого и нищо,

но върнеш ли се - знам,

щом погледите ни се срещнат,

ще плачем  и ще си простим.

 

 

© Роси Лита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??