Mar 20, 2013, 12:33 PM

Ще призная в съня ти как те обичам 

  Poetry » Love
790 0 5



Не искам да боли, ще
затворя очите си...
ще прелетя като птица
в съня ти и ще докосна очите ти,
пеперудено нежно....
Не искам сълзи, ще
призная в мислите ти
как те обичам...
и ще тръгна, когато в теб завали...
На студената утрин аз пак се обричам.
Но, когато се стъмва ще идвам
в теб като твоя стихия,
със струни от ефирност,
за да ти кажа отново, без думи,
как те обичам!...
Без път и без логика,
ще ти раздавам от себе си,
не искам нищо в замяна!...
Дано само, когато отвориш очи,
в сърцето ти мен да ме има!...

Не искам да боли, ще
открия душата си...
ще прелетя като птица
в съня ти и ще докосна устните ти,
пеперудено нежно...
Не искам сълзи, ще
призная в мислите ти
как те обичам, макар и далечно!...


23.02,2013 г.
Автор: Моника Стойчева

© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • В съня е, а е така истинско ...
  • Много се радвам,че ме посетихте приятели!Благодаря ви сърдечно за хубавите думи.
  • Хареса ми! Поздрав!
  • "...Без път и без логика,ще ти раздавам от себе си, не искам нищо в замяна!..."
    Моника, не се раздавай толкова много... без някой да заслужава!
    Искай пеперудена обич в замяна!? /шегувам се/.
    Много е нежно! Харесах!
  • Хубаво е!Честита пролет!
Random works
: ??:??