Jul 23, 2008, 10:44 PM

Ще рискувам да зная... 

  Poetry » Love
942 0 14
 

Аз ще обичам,

любов,

и ще вземам,

алчно,

всичко,

което дадеш...

Аз ще изгарям

от страст,

защото съм огън

и мога!

Защото го искам...

Ще съм вярна

на своята

същност гореща

и ще живея,

любов,

защото умея...

Ще се радвам

на една

усмивка,

на протегнатата

ръка

за милувка...

Ще събирам

в шепи

капки

дъждовни

и ще творя чудеса,

рисувайки

с устни

дъга

по гърба...

Ще нанизвам

огърлица

с всяка перла -

сълза

и ще чакам,

смирена,

да тръгнеш...

А ти ще тръгнеш,

любов...

Ще те изпратя

с поглед

до ъгъла

със свито

в гърдите,

като на птиче,

сърце...

Ще боли,

зная,

но и ще рискувам

да зная,

че съм  жива

и обичам,

любов,

защото... умея...

 

                     на С.

 

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??