Nov 24, 2011, 9:52 AM

Ще се науча! 

  Poetry » Love
825 0 7

Ще се науча без теб да живея,

ще запълня с нещо своите дни,

но когато вечер към звездите погледна,

ти ще ме гледаш отгоре, нали?

            Ще се лъжа, че съм те преживяла,

            че сърцето вече за теб не боли,

            сълза обаче тихо ще падне,

            за да ме подсети, че още в сърцето си Ти!

Ще седна тихо пред огъня,

който в камината ще гори,

и ще кажа на себе си:

"Защо за любовта си не се бори?"

            Ще се науча без теб да живея,

            но няма да е пълноценен този живат,

            ще бъде живот - без любов, без щастие,

            ще бъде живот - празен и пуст!

Ще се науча без теб да живея,

но ти ще останеш МОЯ ЖИВОТ!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??