Jun 15, 2009, 9:59 AM

Ще се превърна... 

  Poetry
567 0 15

Ще се превърна в теб,

това го мога... Зная.

 

(Ще бъда твойта кръв

и твоето сърце.)

 

Дори да тъна в изнемога,

ще те прегръщам

със ... любов.

 

... Ще се превърна в птица,

                 с две криле.

За да летя във твоето небе.

А уморя ли се,

                 ще кацам в твоите ръце.

 

... Ще се превърна в път.

По него да вървиш.

На кръстопът щом

                 бурята замре,

по този път до мен да стигаш...

 

Ще се превърна в хоризонт.

Пред твоя поглед

                 винаги да съм.

 

Ще се превърна

                в най-безбрежното море,

за теб да бъда бряг и дом...

 

Ще се превърна във сълза,

в зениците ти кротко ще

                 притихвам...

 

 

14 юни 2009,

Панагюрище

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??