Mar 20, 2008, 9:48 AM

Ще се сбогувам с тебе през октомври 

  Poetry » Love
629 0 14
Ще се сбогувам с тебе през октомври,
когато ме оголи есента.
Ще видиш ти очите ми огромни
да се превръщат в неми езера.
Тогава ще удавя тази песен -
симфония от звуци в тежък пир,
ще ме облъхне мириса на плесен
ще се смаля... и най-подир,
когато чуя воя на чакала,
като вълчица скитаща и зла,
към сърпа лунен ще запратя
свирепата омраза към света.
И девет нощи ще проклинам
да се затрие вдън земя...
Не ме разпитвай чувства дали имам!
Умряха те с последната сълза.

© Росица Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??