Aug 20, 2009, 10:38 PM

Ще се справя.. 

  Poetry » Love
743 0 2

Загубих теб... 
Изгубих себе си... 
В мечти дълбоки потъна ти... 
В мечти дълбоки изгуби се, нали...
Ще бъда аз сама...
Без теб живота си ще продължа...
Дори сама, аз пак ще бъда силна...

© ЕлИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??