Jul 27, 2013, 2:17 PM

Ще се срещнем някой ден! 

  Poetry » Love
834 0 0

Ще се видим някой ден!

Аз все още ще съм млада, дива,

а ти от нейните ласки изтощен,

ще спомниш една любов красива... 

 

Ще се разминем някога случайно!

Ще се усмихнем, па макар и тайно... 

Ще бъде днес, а може след година 

отдавна не броя колко време мина... 

 

Ще вперим погледи един в друг... 

и в нас кръвта  ще  закипи... 

Ще се подсетим за онзи порив луд,

с който карахме кръвта ни да гори... 

 

Ще се срещнем някой ден!

Остарели, помъдрели, може би... 

Но онзи трепет забранен

ще разтърсва винаги сърцата ни... 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??