Jul 4, 2012, 1:16 PM

Ще се влюбиш в мен 

  Poetry » Love
599 0 1

Ще се влюбиш в мен,

когато лунните лъчи по тялото ти се разходят,

щом вятърът се гмурне изморен

в косите ти и сънени очи преброди.

 

Ще се влюбиш в мен,

когато тихо, без сълзи, душата си поплаче,

щом вълшебникът, във тъмното стаен,

те хване за ръка, а ти край него радостно ще крачиш.

 

Ще ме обикнеш, вярвам,

когато странни тръпки в гърдите ти полазят

и влезеш във любовния ни храм,

от зли езици и гузни погледи да се опазиш.

 

Ще ме обикнеш, знам,

когато миг от радостта в сърцето съгрешило

ми каже със усмивка - Да!

И литне в синевата като приказно хвърчило!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??