Sep 29, 2012, 2:11 PM

Ще се върнеш ли при мен? 

  Poetry » Love
471 0 0

Да те гледам нямам сили,

ти си тъй далеч от мен.

Ще се върнеш ли отново, мили?

Ще се върнеш ли при мен?

Нима забрави любовта ни?

Нима забрави ти и мен?

Болка силна ме пронизва 

да те гледам отдалеч.

Искам пак да се завърнеш,

искам пак да си до мен.

Да целуваш мойте устни,

да целуваш всеки ден.

Да не питам вече, мили,

ще се върнеш ли при мен...

© ААААА АААА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??