Aug 26, 2008, 10:20 AM

Ще си стегна сака 

  Poetry » Other
458 0 4

Дотегна ли ти вече да ме искаш?

Омръзна ли ти мойто име?

Нямаш сили зъби да стискаш?...

Омръзнах ли ти? Погледни ме!

 

Очите ми – елмазите зелени,

и устните ми – медена роса...

Виж ме, чакам те от толкоз време!

А другата... дали е като мене тя?

 

Омръзна ли ти мойта сладост?

На мен ми писна вече от лъжи!

От твойта долна, мъжка слабост,

от нощите полети със сълзи!

 

Отивай си, че вече тя те чака...

За мен недей се тревожи!

След малко ще си стегна сака,

дано след теб животът продъжи!

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??