May 4, 2015, 11:54 PM

Ще си тръгна 

  Poetry » Love
666 0 5

Ще си тръгна 

тиха и безмълвна

в забравата на топли

устни във дъжда.

 

Не ме кори

със поглед мрачен и обиден

не мога да остана 

в тази суета.

 

Ще си тръгна 

самотна, уморена

защо ли, усмивката ти скрита

в мрака не разбрах.

 

Опитах се да те докосна 

с погледа на птица

с полъха на вятър носещ есента

но така и не успях.

 

Ще си тръгна

лека и безмълвна

като  пеперуда устремена

във светлината на огъня  в нощта.

© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??