Jan 5, 2021, 11:50 AM

Ще стрелям 

  Poetry » Other
701 3 10

Недейте пипа пишещите

вашта мама

ще ви разстрелям до един

Не ги закачайте, не клеветете – не пише никой от добро

Той тънко цвете е поетът, не преживява като вас

По-силно вятърът го брули, затуй тревожи се на глас

Обиден лани, крехка птичка, тревожно тупка сърчице

А вий дебилите охолни

за вас не ми се даже мре

© Зоя Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??