Apr 25, 2007, 10:41 PM

Ще те боли... 

  Poetry
803 0 2
Погледни как навън вали,
мислиш за мен сега, нали!
Погледни в сърцето си
и виж сълзите ми -
оставих ги, нали?
За теб оставих ги!
Спомни си ти и затвори очи,
аз ще бъда там, там за теб,
в твоя сън, в твоите мечти,
в сърцето ти завинаги ще съм!
Знам, от туй ще те боли,
ще те боли, както мен боля,
когато остави ме сама,
сама в безкрайна тъмнина.

© Йовка Пенкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??