Sep 11, 2016, 12:42 AM  

Ще те чакам, любов моя...откриваш ме, намирам те.. 

  Poetry » Love
1226 1 4

Ще те чакам, любов моя...откриваш ме, намирам те...

 

...когато се обича няма го времето

и това не е краят на историята ни, тя няма край

Съдбата дори не може да ни раздели, тя ни събира

само с един поглед в душата, сърцето...

 

 

Не ми излизат думите, за да

изразя това, че те обичам

няма ги, просто изчезват

в дълбочината на погледа ти

и не знам как да ти обясня, 

какво ме караш да чувствам

все едно всеки сезон е 

като лято и зимата не съществува...

 

И тази твоя усмивка, 

която ми се усмихва 

и живота ми....променя...

и той също ми се усмихва 

и очите ми отваря

за значимото, 

а сърцето за усещането, 

че трептя в душата ти,

която ми показва,

че ме обича,

така както аз я обичам...

 

И как да те погледна, 

без да се издам,

не мога да го отрека

и как да го направя 

след като само това

мечтая да правя,

да се губя и да се намирам в теб, 

да умирам и да се раждам,

дори когато съдбата 

ни изпитва и не иска да сме заедно...

 

Но знам, че има нещо, което 

не е необходимо да ти казвам...

любовта ни хваща се за всеки миг 

и танцува с него несломимо...

тя не е само минало, 

не е само бъдеще, 

не минава през времето...

и от съдбата не се интересува, 

тя върви и очаква...без да очаква....

 

И не знам как да бъда себе си, 

не искам да бъда, без теб не мога...,

но ако усещам тази твоя усмивка, 

която не се забравя, ще те чакам,

а ако усетя, че носиш тъга в себе си

и ме търсиш, аз ще те открия...,

 

Както ти ще ме намериш, 

ако се загубя, ще ме чакаш

и ще ме върнеш, ще ме изтръгнеш

и от самата Смърт,

както аз ще ти отворя 

всяка врата..., към живота, 

защото сме една трепереща душа,

в която се обичаме...

 

Затова, каквото и да става, 

където и да сме, 

знаем винаги ще се намерим,

само заради това,

което чувстваме един в друг, 

нещо, което не се забравя 

и как може да го забравим, 

след като то ни научи, 

че животът е на първо място,

и че без думи, със дела 

в един луд съюз,

разбираме гатанката що е живота...

 

Както и това, че дори не съществуват 

изрази като " защо", "тогава", "затова"

а съществуват само свободата,

едно "Обичам те" познало

нещото безусловие...

И вече отдавна, разстоянието, 

страха и съмненията

не могат да са пречка...

никога не са имали значение 

те за нещото наречено любов, любов моя...!

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Рори, Звездичке, Гавраил - благодаря ви от сърце!
  • Права си.За истинската любов няма"Защо","тогава","затова".
    Тя е свободна птица.
  • "И вече отдавна, разстоянието,
    страха и съмненията
    не могат да са пречка...
    никога не са имали значение
    те за нещото наречено любов, любов моя...!"
    Съгласна съм с теб!
  • Толкова красиво и истинско, излязло от сърцето и въздействащо, извира от любов!
Random works
: ??:??