Jul 13, 2006, 4:32 PM

Ще те гледам... 

  Poetry
817 0 16

Няма...
Няма нов ден.
И нощ нова няма.
Последните стъпки затварят врата.
В тишина...
Като синьо сияние,
като бряг...
Да, ти си тук.
Остани.
Наспи се, момиче.
Имаш нужда от сън.
Спи сега!
Ще те гледам,
защото
умореното ти,
изтормозено всичко,
ми дава
нов ден,
нова нощ под звезди...
Нов смях,
малко нови сълзи...
Но ти спи.
Нито загуби има във мен,
нито победи.
Има вяра в умората.
Има...

 

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??