Oct 28, 2013, 8:44 AM  

Ще те изпратя 

  Poetry » Love
552 0 10

 

           

          Ако си отида някой ден

          ще те изпратя от отвъдното

          с писмо-душа от мен

          до сегашните и бъдните.

 

          Те ще те открият още топла,

          във всеки стрък, облаче, дете,

          знам, за тях ще бъдеш плодна,

          вселила лудостта си в човешкото

                                                         сърце.

 

          Ще те изпратя като

                             предупреждение тайно,

          ще те изпратя като безкраен зов,

                                           за да те познаят,

          прекършена моя истинска любов!

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??