Mar 5, 2009, 11:57 PM

Ще те обичам, дори да ми извадят сърцето! 

  Poetry » Love
1080 0 1


ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ, ДОРИ ДА МИ ИЗВАДЯТ СЪРЦЕТО!!!


Защо човек се ражда?
По пътя си за да върви
и да изпитва жажда.
Да вика, да руши.
Да страда, да обича някого;
да ражда, да създава грях.
Да иска и настига вятъра,
да моли Бог, да чувства страх.
Да казва на света за себе си.
Да пада, после да мълчи,
да плаче, да изстрадва хляба си;
да спи с отворени очи.
Да търси винаги приятелства,
да се раздава, да расте…
Да получава доказателства,
че е живял, за да умре!

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??