Apr 13, 2014, 12:42 AM

Ще те почакам 

  Poetry » Other
895 0 17

Над мен небето е увиснало,
като олово над главата ми.
От всичко вече ми е писнало -
от дертове и неприятели.
Ще хвана пътя към морето
със плажа тих и със вълните.
Ще седна кротко там където
прекарвахме със тебе дните
на детството кристално чисто,
без ядове и без проблеми,
с души, като водата бистри,
с мечти, като море големи.
Ще седна и ще те почакам
дори да си накрай света.
А гларусите, да си гракат -
приятел чака се така…

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??