Nov 18, 2010, 3:47 PM

Ще те погаля с дъжда! 

  Poetry » Love
779 0 7

Ще те погаля с дъжда

(по Алла Чоловенко)

Таз вечер в дъжд ще се престоря.
Цървули мокри ще обуя.
Ще дойда да си поговорим.
Ако те няма - пак ще чуеш...

Аз идвам, чрез дъжда, да дишаш...
Аз тази вечер съм стихия
и стих по джама ти ще пиша...
Кубе на църква ще измия...

Аз тази вечер с дъжд се вричам...
Със дъжд в сърцето ти и драскам...
Ще те целуна... Ще обичам...
Ти тази вечер си прекрасна!

Какво е Обичта?! - Вода...
а Любовта - Небесна бездна...
Ще те погаля със дъжда,
а в утрото ти - ще изчезна...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??