Nov 19, 2007, 8:34 AM

Ще те търся 

  Poetry
613 0 15
През вечността ще прескоча
на тъмната нощ беззвездна.
Твоя свят да търся светъл,
защото без него съм в бездна.

През изживяването ще мина
на изпепеляващата ме страст.
Теб да почувствам гореща,
попаднал под твоята власт.

През болката ще се вгледам
в сърцето ти жарко, пламтящо.
Да усетя пулса ти, моя обич,
да усетя тялото ти зовящо.

През морето бързо ще плувам
към твоите лунни желания.
Колко пъти вече ги сънувам,
отекват в мен като стенания.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??