Jun 6, 2007, 7:18 PM

Ще те забравя 

  Poetry
481 0 0
От скоро отделям много време,
за да мисля за теб.
Не знам защо го правя,
но е несъзнателно.
Прости ми, но още ме вълнуваш,
усещам сърцето си как бие до пръсване,
когато те видя.
Правя се, че не те познавам
и това ме наранява.
Боли ме и - повярвай ми -
искам и теб да те боли,
но, уви, знам, че не ти пука.
Но спирам вече да говоря,
защото не намирам думи,
тръгвам си и не ще се обърна назад.
Наранено е сърцето ми,
тъмно е пред очите ми,
но ще открия светлината,
която търся и ще те забравя!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??