Jul 15, 2023, 8:03 AM

Ще ти подаря сърце 

  Poetry » Love
514 0 0

       

  Ще ти подаря сърце

 

Нощта е толкова красива,

нощта е с пролетни звезди,

градът притихнал пак заспива,

угасват всички светлини.

 

Ти изпрати ми твойте мисли

и сънищата си дори,

ще ги направя по-прекрасни

от всички хубави мечти!

 

Ще ги изкажа в звучни рими

и чувства ще им подаря,

и пулс сърдечен ще им вдъхна,

за да е жива любовта.

 

Ще носят твоята усмивка,

ще бъдат с твоето лице,

ти изпрати ми твойте мисли

и ще ти подаря сърце!

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??