Nov 20, 2007, 8:07 PM

Ще ти простя... 

  Poetry
1342 1 12
***
Познавам ли те?
Някак си различен...
Сълзите ми отмиха от грима ти.
И знаеш ли?
Останал си безличен...
Фалшив, без мен умря светът ти.
Погребах го!
На теб е безразличен...
Но болката, посята от греха ти...
Прибрах я!
Във олтара личен...
За да успея да простя смъртта ти...

© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??