Jul 26, 2012, 11:27 PM

Ще тръгна 

  Poetry » Love
602 0 6

Ще тръгна, ще тръгна след тебе.
Още малко, докрай да се съмне...
Счупих прозорците, тъмните.
И си сплетох тъгите на стълба...
И ще тръгна.
Защото те няма.
А пък аз все докрай те усещам.
И си мисля, че май съм обречена,
и заплюта във древно проклятие,
да намирам в безсмислие - щастие...
После с него се правя на птица.
После с него празнуваме сънища
и създаваме чудни небета.
После с него заспиваме, стиснали
снопче мисли със дъх на очакване.
И заспиваме... сляпо прегърнати...
Неизречено в себе си вплетени.
Но ще тръгна, ще тръгна след тебе...
Още малко, докрай да се съмне...
После будя заспалото щастие,
дето цяла нощ с твоето име ме люби...


~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да, хубаво пишеш!
  • После будя заспалото щастие,
    дето цяла нощ с твоето име ме люби...


    събуди го
  • Благодаря ви, приятели...
  • Тръгни веднага!
    Бъди и ти така обичана, не само той!
    Поздравления!
  • Като вричане е...
    Харесах!
  • Много хубаво пишеш, Ана! Успехи и много,много Любов - истинска... Бог да е с теб!
Random works
: ??:??