Dec 14, 2016, 12:13 AM

Щит 

  Poetry » Other
347 1 0

Щит

  

Срещу дъжд от рикоширали куршуми -

казани „на вятъра“ слова,

търсещи покой във паметта ми -

мога да направя щит сама.

 

И с невидима въздушна броня

с лекота опазвам  си света,

всяка тъмна мисъл ще прогоня,

с музика изграждам си… стена…

 

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??