Feb 18, 2022, 2:03 PM

Щом до мен си ти 

  Poetry » Love
284 0 0

Надеждата в мен ти съживи
и света откривам го 
в твоите прекрасни очи!
Като огън буен,

 

в сърцето ми разпалваш хиляди искри,
времето с теб просто лети,
минават седмици, дни,
в които, в мислите ми постоянно си!

 

Ръката ти ще стискам, няма да я пусна
и до теб ще съм в радост и беди,
сърцето ми при теб го подслони,
до твоето в едно нека да тупти.

 

Заедно ще сбъднем всички мечти
и всяка сутрин с усмивка топла 
ме дарявай, да виждам утринните,слънчеви лъчи,
денят ми по-красив е щом до мен си ти! 

 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??