Aug 30, 2006, 5:22 PM

Щом можеш... 

  Poetry
668 0 12
Щом можеш да взривяваш нежност
настръхнала от шеметно докосване,
и вечността в минута да събираш,
щом слънцето в гърдите ти намира
узрял покой, щом в пристан омагьосан
обвит в мъгла сред страстната безбрежност
платна отпуска кораб, то тогава
щастлив е онзи, който ще дариш
на дива сласт с вълшебната жарава
и с нейните изгарящи искри.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??