Sep 25, 2012, 2:07 PM

Щом на този свят за мен живееш ти 

  Poetry » Love
862 0 1

 

 Знам, че някъде те има

   и за мен на този свят живееш ти,

   не ме познаваш, но ти липсвам

   и са общи нашите мечти.

 Може би си с някоя, но си самотен

   и от таз заблуда се чувстваш изморен,  

   вечер късно не можеш да заспиваш...

   дано се срещнем някой ден.

 Сърцето търси свойта половина

   и душата ми търси душа,

   не спирай да ме търсиш,  

   не забравяй, че и мен на този свят ме има

   и нося името жена.

 Истинска съм, чиста и красива

   и знай, че времето не може красотата ми да заличи,

   надеждата ме прави винаги красива,

   щом на този свят за мен живееш ти!!!  

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??