Jan 5, 2018, 8:26 PM

Щом нотите ти подредиш 

  Poetry » Phylosophy
261 0 0

Животът е нотна тетрадка...

щом нотите ти подредиш...

създаваш мелодия златна...

и стигаш самия зенит...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??