Възможност не чакай,
а смело нападай.
В сърцето недей
носѝ страх.
Животът не чака.
Животът те вика.
Напред да вървиш
не е грях.
Крилата разпервай,
напреде потегляй,
поведен от своя
копнеж...
копнеж да достигнеш
небето, звездите,
да милваш луната
с ръце...
Преследвай мечтите,
мечтите си свидни,
сбъдни ги една
по една...
На този свят няма
напразни химери,
щом нямаш
в сърцето си
страх...
© Андрей Андреев All rights reserved.