Jan 12, 2018, 8:16 PM

Щом прошка от мене поискаш 

  Poetry » Phylosophy
384 1 2

Щом прошка от мене поискаш...

аз давам я... имаш я ти...

но място в живота ми - нивга..

веднъж вече ти ме ранѝ...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??