Щом затворя за миг очи,
твоят поглед в мен трепти.
По усмивката личи,
че пак в мислите ми си ти!
Щом затворя за миг очи,
виждам те, уви, а съзнанието ми към теб лети.
В душата тъй крехка желание бушува,
само твойта уста да ме целува.
Щом затворя за миг очи,
поглъщат ме топли вълни.
Прегръдката ти усещам в нощта,
но ти далече си сега.
Щом затворя за миг очи,
виждам как изгревът гори.
Посреща ме слънчевият ден...
чакам да се върнеш при мен.
© Полина All rights reserved.