Aug 28, 2008, 3:13 PM

щурачка 

  Poetry » Humour
679 0 9

Щура маймунка

със сладка муцунка,

с игриво сърце,

с душа на дете.

Скокна на клонче,

пукна балонче...

Бяга и щурей,

всеки и се смей.

Вижте я сега

колко е добра,

слезе от клона,

открадна бонбона.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??