Jul 12, 2021, 6:19 AM

Щуро бяло лято 

  Poetry
501 2 7

Щуро лято, бяло, по сандали

гони изгрев по вълни от смях,

морското сърце възторзи пали,

морски миг за щастие избрах.

 

Чувството расте – голяма чаша

с пресен ягодов уханен сок,

сякаш шоколад ще се размаже

палава мечта в щур плажен скок.

 

Вече съм пораснала, голяма,

как разлиствам своите крила

в морска волна весела програма,

вика ме морето в стих: Ела!

© Милена Френкева All rights reserved.

The work is a contestant:

Здравей, мое лято! »

16 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??