Jul 12, 2013, 11:02 PM

Сидеров 3 

  Poetry » Civilian
393 0 0

Ех, тоз Волен!
Мозъкът му е болен. 

Националист бил уж,

а се съюзява с етнос чужд.

Тоз атакист глиган

държи се като хулиган.

Вместо в психиатрия да го пратят,

някои хора краката си клатят

(Може тоз Мандела

да отиде и в пандела!).

 

Възмутително е политик да напада полицай и да нарича бивш министър "мангал"!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??