Jun 6, 2015, 9:56 PM

Сигурна ли е земята 

  Poetry » Other
331 0 0

Сигурна ли е земята, по която ходя?
Та нали Земята се върти?
Искам ли в мрака аз да бродя
Под небето с безкрайните звезди?

 

Вярата ми – силно тя напира
И надежда пламенно гори
Чувствам как кръвта ми пак завира
И превръща моята реалност в мечти.

 

Трябва ли да слушам аз душата?
Или да я усмиря?
Да подтисна всички мисли в главата
За да не мога да се нараня.

 

За последно си задавам пак въпроса –
Трябва ли да има свят?
И продължавам аз да ходя боса
В мрак без светлина познат.

© Николина Згуровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??