Jul 24, 2007, 8:31 AM

СИЛА 

  Poetry
438 0 6
Кажете ми, моля, кажете,
колко силен да е човека,
да посреща горест злочеста!
Да бъде ням приказливец,
когато чужда болка лице му залива!
Като небе необятно сили да има,
да чувства до себе си нечие рамо,
да люби и мрази, но не да презира!

...Може и любов изгубена да намери на пътя,
разлудувана розова пъпка!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??