Крещи, Боже, крещи...
в мен тишината крещи!?
А в лунната нощ... сърцето тъжи.
Лековерници!?Кой ,кого,наранява?
Тишина, сблъсък, мъгла...
пак отново с лъжата решаваме...
да провалим добрата мечта.
Че вярата нищо не струва.
А иначе ...о, хвалбата вълшебна.
Потайница, грозна, фалшива,
О, мила родино... плача за теб.
Силикони, балони, какво.
© Ангел All rights reserved.
Благодаря на всички прочели моето скромно писание!