Sep 1, 2009, 10:00 AM

Силната жена 

  Poetry
2018 0 12

 

 

 

Силната жена не чака комплименти,

не търси одобрение във мъжките очи,

умее да живее в настоящите моменти

и да бъде себе си, със своите черти.

 

Тя е истинска, чаровна, вечно млада

 и  има дарбата да ражда светове.

Силната жена не мрази, а прощава,

дори да няма сили да върви напред.

 

Щедра е и нежна, обича безусловно,

а ласките ù са като проливен дъжд,

но ранена ли е, обичта ù е отровна

и може да погуби всеки властен мъж.

 

Силната жена изпъква със надежда,

дарява всекиго със радост и мечти,

на омразата отвръща с… нежност

и се раздава цяла, без  да се щади.

 

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??