Sep 23, 2018, 4:43 PM

Синевата на безкрая 

  Poetry
154 0 0

Обичам морските вълни -

пенливи, буйни, диви -

във тялото ми да се разбиват

и да пречистват моята душа...

Обичам пясъка седефен

по кожата ми залепен -

и той блести и аз блестя -

блести душата ми - цялата-

пречистена от горестта...

И чайки над морето реят се...

Поисках в чайка да се превърна,

за да мога да летя над морето,

там към хоризонта.

И  крилете ми почуствали премала

към морето да ме снишат,

за да се слея със синевата на безкрая...        

   

  22.09.2018 г.          

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??