May 4, 2017, 10:55 PM

Сините стрелки на моя Orient 

  Poetry » Free verse, Other
511 1 2

Сините стрелки

            на моя Orient

навярно се изморяват;

навярно мразят механизма,

който кара ги да се

преследват ден и нощ,

за да се срещнат

два пъти в дванайсет

и да започнат

отначало –

сините стрелки

          на моя Orient.

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??