Oct 6, 2013, 5:24 PM

Синоптична прогноза 

  Poetry » Love
813 0 17

Синоптичната прогноза днес показва -

хиляди целувки ще валят,

облак с чар, разтворил свойта пазва

напевно ще им шушне да летят.


Вятърът залюбил  планините

ще гледа с ококорени очи,

нежности ще шепнат си звездите,

ще стрелкат се с примамливи лъчи.


Морето с полумесец ще танцува,

вълни ще тананикат страстен валс,

фарът ладията ще си нацелува,

а кеят кротко ще си прави - пас.


Термометърът ще скочи до небето

утрото по целзий ще се смей,

слънцето до мен ще те събуди

и галено ще каже ни - здравей!


Синоптичната прогноза днес показва -

хиляди целувки ще валят,

циклон - любовна жега ни полазва

ах, само как очите ти блестят!



© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??