Jan 25, 2005, 10:08 AM

Синя роза 

  Poetry
1384 0 2

Синя роза

 

Синя роза – обичам.

Не вярвам,

не отричам,

изпитвам,

политам.

На друго вярвам -

сънувам,

изгарям,

подарявам,

отварям.

Нова страница прелиствам.

Живея, съществувам.

Истинска съм.

Обичам!

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??