Dec 17, 2009, 11:14 PM

Сиви очи... 

  Poetry
918 0 0

http://www.youtube.com/watch?v=sZPzfLqQbC0


Сиви. Кога съм си падала по сиви очи?
Кристални. Още веднъж ще ги погледна.
Не са ли сини? Не, сиви били.
Само да се уверя ще ги погледна, за последно.

Не, не, нищо не искам.
Някак си неволно съм се приближила.
И незнайно защо ми изчезнаха мислите.
От алкохола ли така блести във теб, хипнотизиращо?

Не, просто си говорим, не мисля за друго.
Няма значение, че нищо не чувам.
И изобщо не си ни представям заклещени в ъгъла!
Само за последно, да се уверя, че такова сиво съществува.

Не, не и не! - на всичко ти казвам.
Нима си мислиш, че така лесно става?
Но говорим различни езици, на твоя не знам как се отказва.
И въобще, защо питаш, нали си лъв - давай!

17.12.2009г.
гр. Сан Фернандо


на Питър от Норвегия и сивия му поглед :)

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??