Jul 15, 2016, 12:04 AM

Сияние 

  Poetry
460 0 10

                                       посветено   

 

Поплака си... Навън е тъмно още.

Простило непростимите неща,

разкъсвано от мъка дълги нощи,

сърцето ти неистово крещя!

 

За тебе бе коварна и жестока

съдбата, но с обичаща душа

захвърли ти на времето в потока

нестихващата болка и тъга...

 

За да останеш майчица докрая

закриляща любимия си син,

сияние за него да си в рая

чрез спомен вечен и непрежалим!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??