Oct 13, 2012, 7:09 PM

Скитница 

  Poetry » Love
897 0 19

Ти си скитница в мойта душа -

топъл дом търсиш там и постеля,

всяко кътче от мен опозна,

обичта ми под мъка намери.

 

В най-далечните скрити места

бродиш гола - без  рокля от мисли,

и си страстна, любяща  жена  -

аз такава до край ще те искам.

 

Пиеш чувствата мои с очи

и лекуваш с ръцете си  рани,

а когато дъха си стаиш,

във гърдите ми будиш вулкани...

 

Ако някога просто решиш

от душата ми ти да си тръгнеш -

не заключвай със думи врати,

може някога - пак да се върнеш...

 

 

 

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??